taps-methode

Kristel De Roovere

symbool UTAPS

Copperfield

practicum

studiewerken

workshops

spreekbeurten

cursussen

Beurzen

creatieve ideeën

Jeugd

Trainingscentrum

Agenda

Pers

Dank

Lidmaatschap

sponsoring

Contact

logo UTAPS

UTAPS is de vereniging die fungeert als overkoepelend orgaan die tot doel heeft haar TAPS-methode aan een zo groot mogelijk publiek aan te bieden.

UTAPS wil de mogelijkheid bieden aan ALLE mensen om op prettige EN veilige manier, individueel begeleid te leren oefenen.

De werking van UTAPS ondersteunt verder wetenschappelijk onderzoek en studiewerk omtrent haar TAPS-methode. Zij organiseert workshops en seminarie ivm. de toepassing van de methode in klinieken en privé-kabinetsen het bevorderen van verdere ontwikkeling via het geven van cursussen spreekbeurten en promotie.

 Haar grote uiteindelijke doel na meer dan 15 jaar ervaring is het oprichten van een centraal gelegen 'trainingscentrum' waar iedereen terecht kan om zich verder te ontplooien via leuke & motiverende, maar tevens noodzakelijk therapeutisch begeleide oefeningen. 

Iedereen droomde wel eens dat hij / zij een bekend artiest was, een zanger, acteur, muzikant, goochelaar, atleet, voetballer ... Deze motiverende stimulans wordt verweven met het noodzakelijk therapeutisch werkplan en zo wordt oefenen een waar plezier. 

Zowel voor de deelnemers, behandelend geneesheer, therapeut, ouders / opvoeders, als patiënt biedt deze manier van werken een verlichtende horizon, dikwijls ook dé aanzet tot een nieuwe hobby !

Dagelijkse beweging blijft héél belangrijk en veelal noodzakelijk voor het onderhoud en / of verbetering van de lichamelijke conditie. onspanning evenzeer.

UTAPS ondersteunt in de vorm van opleidingen het doorgeven van z'n TAPS-methode aan medici en para-medici en de geïnteresseerde artiesten. Deze door UTAPS-georganiseerde opleidingen worden via informatieve spreekbeurten en workshops aangeboden of zijn mogelijk op aanvraag via seminarie of vormingsdagen.

 

 

UTAPS . PROJECT MAGIC BELGIUM vzw . info@utaps.be

WEBDESIGN : et dank voor iedere vrijwillige bijdragen, namens vzw utaps het goede doel