taps-methode

Kristel De Roovere

symbool UTAPS

Copperfield

practicum

studiewerken

workshops

spreekbeurten

cursussen

Beurzen

creatieve ideeŽn

Jeugd

Trainingscentrum

Agenda

Pers

Dank

Lidmaatschap

sponsoring

Contact

logo UTAPS

BEURZEN

Om het bestaan van de vzw, haar TAPS-methode en haar werking bekend te maken bij het grote publiek verzorgt de vzw op regelmatige basis een mooie stand-opbouw.

Men vertoefde reeds her en der in BelgiŽ op plaatselijke evenementen georganiseerd door verenigingen en op kleinere georganiseerde seminaries of beurzen.

Kristel De Roovere knutselde samen met enkele UTAPS-medewerkers haar stand zelf in mekaar. Dit gebeurde met gevonden en aldus recupereerbare materialen zoals uit de grond opgeviste oude rioolbuizen, die dan werden afgewassen en geschilderd als zuilen. Ook andere stukken zoals metaalconstructies bestaande uit geannodizeerd aluminium en afgedankte velgen werden gebruikt als bloembakken. Oude stoffen en grijze blinkende voering dienden als gordijnen. Op een wit laken schilderde ťťn van Kristel's patiŽnten een schilderij ( 1m/1m groot) met de toekomstplannen van ook het een sprookjesdepartement in het trainingscentrum enz... Verrassend is het creatieve eindresultaat dat daaruit voortkwam.

De UTAPS stand was in het verleden reeds te bewonderen op jaarlijkse Gezondheidsbeurzen oa. van de Vlaamse Diabeten Liga, de 'Kersthappening' op het Begijnhof te LIER en te MECHELEN, de Gezondheidsbeurs in de Kazerne en in de zalen van de Mol te LIER.

Zij zijn tevens aanwezig op andere vzw-, gezondheidsbeurzen, evenementen en kerstmarkten.

 

 

 

 

UTAPS vzw . info@utaps.be

WEBDESIGN : et dank voor iedere vrijwillige bijdragen, namens vzw utaps het goede doel