taps-methode

Kristel De Roovere

symbool UTAPS

Copperfield

practicum

studiewerken

workshops

spreekbeurten

cursussen

Beurzen

creatieve ideeŽn

Jeugd

Trainingscentrum

Agenda

Pers

Dank

Lidmaatschap

sponsoring

Contact

logo UTAPS

Creatieve ideeŽn

Op deze pagina wil de vzw maximaal rekening houden met al de goede en nieuwe IDEEňN waarmee de lezer hen wenst te helpen en die een meerwaarde kunnen betekenen in de verdere ontwikkeling van het project. Op die manier willen we een zo ruim mogelijk publiek bereiken en willen we werken aan die vragen die 'levend zijn', niet alleen bij de grotere groep van geÔnteresseerde patiŽntjes , maar ook bij die ťťnzame 'enkeling'.

Vanzelfsprekend biedt het steun te weten dat men niet alleen is en dat er 'lotgenoten-ouders' of 'lotgenoten-vriendjes' zijn om samen te oefenen en plezier te maken.

Op deze pagina kan / mag men eigen ideeŽn insturen , aan anderen mededelen en creatieve voorstellen doen. Hier zal rekening mee worden gehouden en, in de mate van het mogelijke, worden onderzocht en besproken door de verantwoordelijken binnen de vzw.

Creatief idee :

Ellen Meulenpas doet bomen spreken en brengt voeling met de aarde via kruipgras en kunst.

Creatief idee :

Gesigneerde wijn van Sir Cliff Richard

Creatief idee :

Het apparaat dat UTAPS, departement PMB, reeds ontworpen heeft, in samenwerking met het Universitaire Kinder Hospitaal van Koninging Fabiola te Jette (Bx), Klingsor Magic, eindejaarsstudente Nathalie Adam (ULB-kinesitherapie) en onze verantwoordelijken .

 

 

 

 

 

 

 

UTAPS vzw . info@utaps.be

WEBDESIGN : et dank voor iedere vrijwillige bijdragen, namens vzw utaps het goede doel